Politic

Calotă Florică Ică : „În perioada imediat următoare, vom reclădi din temelii unele organizaţii”

Cu trei primari, doi consilieri judeţeni şi 71 de consilieri locali, în urma scrutinului de duminică, 5 iunie, ALDE Teleorman se situează în prima jumătate a clasamentului la nivel naţional, a precizat deputatul ALDE Calotă Florică Ică, în cadrul unei conferinţe de presă vineri, 10 iunie.

„Suntem un partid nou pe eşichierul politic şi am reuşit să facem o figură bună la alegerile locale, din punctul meu de vedere. Ne-am consolidat poziţia a treia pe scena politică şi consider că este un început bun pentru atacarea alegerilor parlamentare din toamna acestui an. Am obţinut undeva în jur de 6,5%, un rezultat care situează ALDE Teleorman în prima parte a clasamentului la nivel naţional. Au fost vreo zece judeţe în faţa noastră şi, oarecum, într-un judeţ ca Teleorman, un partid liberal cum este ALDE, din punctul meu de vedere are un rezultat destul de bun”, a declarat preşedintele ALDE Teleorman, deputatul Calotă Florică Ică.

Pe de altă parte însă, liderul ALDE din judeţ a ţinut să precizeze că, în alegeri, unii membri de partid, printre care chiar preşedinţi de organizaţii, nu s-au mobilizat aşa cum trebuia. Mai mult, susţine preşedintele ALDE Teleorman, au existat şi cazuri în care candidaţii ALDE au trădat partidul şi au susţinut candidaţii altor partide.

„Vreau să spun că am şi foarte multe nemulţumiri şi, când spun nemulţumiri, mă refer la faptul că unii dintre colegii mei nu s-au implicat sub nicio formă în această campanie electorală, ba din contră, au şi trădat, au avut fel şi fel de jocuri ascunse. În urma analizei pe care o vom face în perioada imediat următoare, vom reclădi din temelii unele organizaţii şi aici mă refer la organizaţia Roşiori de Vede, organizaţia Alexandria, organizaţia Turnu Măgurele şi organizaţia Zimnicea. Şi mă refer la ele pentru că, din ce ştiu eu şi din ce se aştepta toată lumea, votul ALDE se extrăgea de la oraşe, iar noi am obţinut, în alegeri, voturi îndeosebi din mediul rural, iar în unele consilii locale municipale şi orăşeneşti n-am reuşit să intrăm. De aceea, în perioada imediat următoare, vom stabili alte echipe care să preia interimatul acestor organizaţii şi vom ataca cu alte echipe alegerile parlamentare din toamna acestui an”, a declarat preşedintele ALDE Teleorman.

De asemenea, liderul ALDE Teleorman a vorbit şi despre numele celor doi reprezentanţi ALDE care vor merge în Consiliul Judeţean, respectiv Alina Caţan şi Virgil Cocoşilă, fără a preciza care dintre aceştia va prelua una dintre cele două funcţii de vicepreşedinte. O decizie în acest sens va fi luată în urma discuţiilor cu conducerea PSD, a mai precizat deputatul Calotă Florică Ică. (Violeta Mocanu)

3 Comments

  1. DOMNUL LUNGANU,A PUS LA DISPOZITIE SEDIUL PT ALDE DIN ROSIORII DE VEDE. GRATUIT. TOT RESPECTUL !

  2. Dr. Murga

    ALDE ca sa devina intradevar partid politic in Teleorman si sa castige consilieri locali si judeteni in numar cat mai mare are nevoie de un singur lucrul; debarcaracarea domnului Ica Calota si a domnei Catan Alina(sora domnului Ica Calota)din conducere partidului. Tot ce face domnul Calota ne aduce aminte de perioada de trista amintire cand Ceausescu isi punea rudele pe functii.

  3. La Rosiori, baba Lepadatu va prelua organizatia, impreuna cu amantul Lunganu, va merge de succese in succese!!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.