Politic

Calotă Florică Ică, ALDE – „În Teleorman, la cum stau lucrurile, preconizez că vom scoate un procent peste media naţională”

Preşedintele ALDE Teleorman, Calotă Florică Ică, şi candidatul partidului pentru un mandat în Camera Deputaţilor, a precizat, după închiderea secţiilor de votare, că formaţiunea politică pe care o conduce la nivel de judeţ este avantajată de prezenţa nu foarte ridicată la vot. De asemenea, a declarat preşedintele ALDE, campania electorală pentru alegerile parlamentare „a fost una liniştită, cu mici chestiuni de orgolii personale”, iar ziua votului a fost una care a decurs normal pentru partidul pe care îl conduce.

„Scorul obţinut de ALDE la nivel naţional este unul care ne bucură, sper să fie un scor bun şi la nivelul judeţului Teleorman, preconizez eu acum că va fi cu cel puţin un procent peste cel de la nivel naţional”, a declarat Calotă Florică Ică.

De asemenea, în ceea ce priveşte scorul slab obţinut de PNL, partidul din care a făcut parte o bună bucată de timp, preşedintele ALDE Teleorman a precizat că este urmare a lipsei unor „lideri credibili atât la nivel naţional, cât şi la nivel de judeţ”. (Violeta Mocanu)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.