Politic

Câinii latră, ursul merge! / Eugen Pîrvulescu, vicelider al grupului senatorial PNL

Miercuri, 1 februarie, Senatul României a fost convocat în prima sesiune ordinară din anul 2023, și, ca la începutul fiecărei sesiuni, plenul a fost precedat de ședința Biroului Permanent, la care au participă parlamentarii din vechea componență. Potrivit regulamentul, cu această ocazie au fost aleși membrii noului Birou Permanent al Senatului, în speță vicepreședinți, secretari și chestori ai noului for.

De asemenea, tot astăzi, grupurile parlamentare senatoriale și-au ales și conducerea pentru noua sesiune parlamentară, astfel că liberalul Eugen Pîrvulescu a obținut voturile colegilor săi pentru a ocupa funcția de vicelider al grupului liberalilor din Senat.

Referitor la revenirea sa pe funcția de vicelider, pe care a mai ocupat-o, în urmă cu câțiva ani, senatorul Pîrvulescu a declarat: “În ciuda celor care încearcă să arunce în spațiul public speculații elucubrante, astăzi, votul colegilor mei nu a făcut decât să confirme că în Senat, grupul parlamentar liberal este și se comportă ca o familie. Între toți cei 39 de senatori PNL există o relație de colaborare și înțelegere, conform căreia funcțiile se ocupă prin rotație. Noi nu candidăm sub nicio formă unul împotriva celuilalt și sunt convins că Roberta Anastase, colega mea de la Prahova, va face cinste funcției de secretar al Senatului. După doi ani în care am ocupat această funcție, am decis că, în această perioadă, am foarte multe proiecte la nivelul județului Teleorman și, ca atare, am nevoie să mă focusez mai mult asupra a ceea ce se întâmplă în județ. S-a demonstrat că, la Teleorman, este aproape imposibil să existe o reală colaborare cu PSD, s-a dovedit că viziunile noastre în ceea ce privește dezvoltarea județului sunt total diferite și văd o reală șansă ca, la alegerile de anul viitor, PNL Teleorman să obțină președinția Consiliului Județean Teleorman și să ne putem, în sfârșit, pune în aplicare programul nostru de guvernare locală care să asigure bunăstare pentru teleormăneni.

Despre ceea ce încearcă să facă pesediștii locali, lansând tot felul de informații care se demontează de la sine și care îi și decredibilizează pe cei care îi sprijină în răspândirea lor, le răspund că pe la noi, prin Teleorman, ciorba e mai bună cu zeamă de varză, nu cu borș”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.