Politic

Bursa zvonurilor: Viorica Dăncilă a votat în orașul de baștină cu… candidatul ALDE

Elementele de cancan nu puteau să lipsească de la un scrutin presărat cu emoții pentru principalii adversari politici PSD și PNL, dar și pentru partidele mai mici, care vor furniza, se pare, surprize pe alocuri.

Gura târgului vorbește că fostul premier PSD Viorica Dăncilă a votat, duminică, în orașul de baștină, Videle, iar opțiunea acesteia ar fi fost nimeni altul decât Lucian Militaru, candidatul ALDE la Primăria Videle. Mai mult, apropiați ai celor doi spun că, în seara zilei de sâmbătă, cei doi s-ar fi întâlnit ca niște vechi prieteni, nicidecum ca niște foști adeversari politici.

Că un fost om de casă al PSD, căruia partidul i-a dat Guvernul pe mână, după ce a ținut-o în Parlamentul European vreo trei mandate, a votat cu un candidat al altui partid nu ar fi o surpriză chiar mare, dacă cel în cauză nu s-ar fi bătut, la propriu, cu fostul premier, în campania pentru alegerile prezidențiale din 2009. Pentru teleormăneni este mai mult decât cunoscut episodul în care eurodeputaul PSD Viorica Dăncilă, la vremea aceea, era în campanie electorală la Videle, însoţită de activişti de partid, când s-a întâlnit cu echipa democrat-liberalilor, în frunte cu Lucian Militaru, primar al oraşului Videle la acea vreme, iar de aici până la un scandal în toată regula n-a mai fost decât un pas. În urma conflictului, Viorica Dăncilă s-a ales cu un ochi vânăt, iar un consilier PD-L la vremea respectivă, cu un dosar penal. Între timp, consilierul PD-L s-a mai gândit și și-a dat seama că parcă e mai bine în PSD, astfel că este, în prezent, consilier local susținut de social-democrați, iar Viorica Dăncilă a revenit la sentimente mai bune, așa că i-a dat votul de încredere, duminică, candidatului ALDE Lucian Militaru.

Gurile rele spun că, de fapt, votul dat de Viorica Dăncilă candidatului ALDE ar fi, de fapt, o răzbunare împotriva primarului Nicolae Bădănoiu, cu care asceasta nu are o relație tocmai bună, de ani de zile.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.