Politic

Bursa zvonurilor: Teodor Nițulescu, în cărți pentru Prefectură

Teodor Nițulescu, personaj politic ce nu mai are nevoie de nicio prezentare, se pregătește să revină la butoanele politicii teleormănene. Și nu oricum, ci chiar într-o funcție-cheie. Astfel, după ce numeroase nume ale unor oameni mai mult sau mai puțini înregimentați politic au fost vehiculate pentru preluarea funcției de prefect al județului Teleorman, a venit rândul ca la bursa zvonurilor să intre nimeni altul decât Teodor Nițulescu. Acel Teodor Nițulescu, fostul șef al democrat-liberalilor din județ, dar și unul dintre personajele care au colorat lupta pentru șefia organizației județene a PNL din 2017.

Teodor Nițulescu a mai ocupat funcția de prefect al județului, din ianuarie 2001 până în decembrie 2004, în timpul guvernării Năstase.

De asemenea, Teodor Nițulescu a fost ales deputat de Teleorman în legislatura 2004-2008, pe listele Partidului Social Democrat.

Ulterior, fostul prefect de Teleorman a părăsit aripa social-democrată pentru Partidul Conservator, după care a preluat conducerea organizației din Teleorman a Partidului Democrat Liberal.

One Comment

  1. vulturul cruciat

    l au reevaluat

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.