Politic

Bursa zvonurilor – Ce funcții se mai vânează prin Prefectura Teleorman

Metoda PCR (Pile, Relații, Cumetrii) funcționează în continuare cu succes atunci când vine vorba de ocuparea vreunui post din majoritatea instituțiilor publice din Teleorman. După ce instalarea prefectului Liviu Dumitrașcu a fost o mutare câștigată de ALDE, respectiv de deputatul Ică Calotă, în fața liberalilor, care, mai mult ca sigur, ar fi vrut ca altcineva să fie reprezentant al guvernului liberal în Teleorman, acum bursa zvonurilor aduce alte nume și alte funcții în prim-plan.

Se spune că șeful liberal-democraților privește cu maxim interes către funcția de șef al Serviciului proiecte, strategii şi programe guvernamentale, dezvoltare economică, servicii publice deconcentrate, situații de urgență și relații internaționale. În Organigrama Instituției Prefectului Județului Teleorman, funcția respectivă este vacantă, dar, în fapt, postul este ocupat prin delegație. Ceea ce urmărește deputatul Calotă este ca această delegație să fie întreruptă pentru a se face o nouă numire, tot prin delegație. Cu alte cuvinte, persoana trebuie schimbată, nu modul de ocupare a postului.

Gurile și mai rele spun că persoana care trebuie să treacă de la funcția de consilier la funcția de șef serviciu nu este nimeni alta decât cumnata deputatului Calotă…

One Comment

  1. Bună ziua! Vroiam să vă precizez ceea ce înseamnă PCR, stimabilor tineri „mândria țării”, căci habar n-aveți, am văzut! Vă dați cu presupusul, dar este fals! PCR, nu înseamnă Pile, Relații, Cumetrii (PRC), ci Pile, Cunoștințe, Relații (PCR)! Vă spune una din Timișoara de vreo 24 de ani, dar născută în Alexandria și absolventă a liceului de matematică-fizică, Alexandru Ghica! Voi n-ați trăit în comunism, deci habar n-aveți! hahaha!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.