Sport

Bursa transferurilor dată peste cap de FCM – Alexăndrenii au întărit echipele din fotbalul judeţean!

fcmDupă anunţul făcut de conducerea FCM Alexandria cu privire la posibilitatea de a pleca oriunde vor, jucătorii de la FCM au început să îşi caute echipe, prin fotbalul judeţean sau în judeţele învecinate. Unii din ei s-au mişcat atât de repede, încât au şi debutat sub tricoul altor cluburi – este vorba de Ionuţ Voicilă sau Daniel Lucan, care au jucat sâmbătă la Olteni! – alţii au semnat deja cu cluburi care n-au ratat ocazia de a avea jucători cu “CV” în lot! “Bursa transferurilor” de la FCM Alexandria s-a mişcat foarte repede, iar 12 jucători şi-au găsit sau urmează să-şi găsească contracte ferme cu alte cluburi. Dar, în timp ce dinspre FCM Alexandria jucătorii au plecat, în totalitate – cu mici excepţii (Dan Voicilă, Alin Crăciun, Ion Mirancea), toţi au părăsit echipa – către FCM Alexandria nu vine nimeni şi nici nu se aude că s-ar face eventuale transferuri la Alexandria!

Această stare, anormală în opinia noastră, dacă se vrea înscrierea şi participarea în Liga a 4-a pentru următorul sezon, vine pe fondul unei adevărate campanii de legitimare de jucători din partea celorlalte echipe, indiferent că este vorba de competitoare din  Cupa Teleormanul, sau nu. Iar impresia unanimă este aceea că din moment ce nu mai există jucători, pare greu de crezut că se mai poate face echipă competitivă în următoarea perioadă, până la startul sezonului Ligii a 4-a (prima etapă este stabilită pentru 31 august).

 

Echipele la care au ajuns foştii jucători de la FCM Alexandria, până ieri după-amiază sunt:

– Viaţă Nouă Olteni (Ionuţ Voicilă, Daniel Lucan);

– Spicpo Poroschia (Cristian Pârjolea, Ionuţ Ţânţăreanu, Ovidiu Nicolae, Dan Zamfir);

– Sporting Roşiorii de Vede (Liviu Floricel, Ionel Lătea, Florin Radu);

– CS Vişina Nouă (Levent Celic, Alexandru Olteanu);

– CS Popeşti Leordeni (Marius Urucu).

One Comment

  1. Ion Popescu

    Actiune marca V O I C I L A ! Bai iresponsabililor din conducerea municipalitatii si a Consiliului local va mai bateti mult joc de banii contribuabililor!? Va fac responsabili de acest comportament si ca platitor de taxe si impozite am sa va chem in instanta sa dati socoteala pentru banii aruncati la gunoi prin complicitatea acestei unelte care depaseste orice limite ale bunului simt!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.