Economie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți, organizată pe 18 octombrie

Agenţia Județeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează o noua ediţie a Bursei locurilor de muncă pentru absolvenți, vineri, 18 octombrie, începând cu ora 09.00, în Alexandria și la sediul agențiilor locale din Roșiorii de Vede și Turnu Măgurele.

Potrivit reprezentanților instituției, principalul obiectiv al acestui eveniment anual îl constituie facilitarea accesului absolvenților la locurile de muncă disponibile și interacțiunea directă cu agenții economici.

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți reprezintă o oportunitate de a cunoaște mai bine piața muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceștia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupațiile cu posibilități mai mari de angajare pe termen mediu și lung.

La eveniment pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen lung.

Agenţii economici care vor participa la Bursa Locurilor de Muncă vor avea prilejul să-şi recruteze personalulul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locurilor de muncă pe care le oferă.

De asemenea, angajatorii pot selecta personal în vederea desfăşurării de programe de formare profesională organizate, gratuit, de agenţie, prin furnizori de formare profesională autorizaţi, precum și programe de ucenicie la locul de muncă organizate la solicitarea angajatorilor.

În perioada următoare, agenţii economici vor fi contactaţi în vederea identificării unui număr cât mai mare de locuri de muncă pentru a putea fi oferite participanţilor la bursă.

Agenții economici care doresc să participe la bursă, pot depune ofertele cu locuri de muncă la sediile punctelor de lucru/agențiilor locale din raza de domiciliu, până pe data de 17.10.2019, la fax nr. 0247/311.164 sau la adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.