Social

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi la Alexandria, Turnu Măgurele şi Roşiorii de Vede

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeana pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează Bursa Locurilor de Munca pentru absolvenţi, promoţia 2016, eveniment care se va desfăşura pe data de 20 octombrie 2016, începând cu ora 09.00, la Casa de Cultură din Alexandria şi la sediul Agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru absolvenţi, nefiind excluse alte categorii de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

Rezultatele aşteptate sunt angajările imediate sau selectarea în vederea încadrării. Persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă pot afla şi informaţii despre programele de formare profesională derulate de A.J.O.F.M Teleorman şi îşi pot exprima opţiunea de a participa la un curs de calificare, recalificare, perfecţionare şi la alte măsuri de stimulare a ocupării forţei de muncă.

Pentru o promovare cât mai eficientă a locurilor de muncă de care dispun, agenţii economici care doresc să participe la bursă, pot depune ofertele cu locuri de muncă la sediile punctelor de lucru/agenţiilor locale din raza de domiciliu, până pe data de 19 octombrie la fax nr. 0247/311.164 sau la adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro. Participarea la această acţiune nu presupune nici un fel de cheltuieli din partea agentului economic.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.