Economie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenți – 27 octombrie

Pentru a veni în sprijinul tinerilor absolvenți, Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează vineri, 27 octombrie 2023, Bursa locurilor  de muncă adresată acestora.

Bursa locurilor de muncă are ca obiectiv principal creşterea gradului de ocupare pentru absolvenții aflați în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, respectând principiile transparenței și concurenței loiale. La acest eveniment, pot participa și celelalte categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Evenimentul reprezintă o reală oportunitate pentru absolvenți de a cunoaște mai bine ofertele de locuri de muncă disponibile și pentru a putea opta pentru un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale, dar și ocazia de a se informa cu privire la evoluția, pe termen mediu și lung, a pieței muncii.

Evenimentul va avea loc începand cu ora 10.00 la: Alexandria – Sala Polivalentă; Roșiorii de Vede – sediul Agenției locale a AJOFM Teleorman din str. Dunării, D4, et.1; Turnu Măgurele – sediul Agenției locale a AJOFM Teleorman din str. Elena Cuza Vodă, nr. 12.

Agenţii economici care doresc sã participe sunt aşteptaţi să se adreseze Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Teleorman din Alexandria, de pe str. Dunării, nr. 1, telefon: 0247/310155, interior 101 sau prin email, la adresa ajofm.tr@anofm.gov.ro, persoană de contact: Achim Caranica Mariean.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.