Economie

Bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi

Monica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman va organiza bursa locurilor de muncă pentru absolvenţi în data de 20 octombrie a.c.

Evenimentul va avea loc la nivelul agenţiilor locale şi punctelor de lucru din municipii şi oraşe şi are ca scop facilitarea accesului absolvenţilor la locurile de muncă vacante oferite de agenţii economici şi interacţiunea directă cu aceştia. Pot participa şi celelate categorii de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Teleorman, programul, locaţiile, numărul estimativ al locurilor de muncă oferite de angajatori, precum şi alte detalii, vor fi anunţate în timp util pentru o mai bună informare a persoanelor interesate.

Agenţii economici interesaţi să participe la bursă, sunt aşteptaţi să ne contacteze şi să trimită oferta cu locuri de muncă vacante la numărul de fax: 0247/311164 sau pe adresa de e-mail: teleorman@ajofm.anofm.ro. În oferta cu locurile de muncă vacante se va specifica opţiunea participării la bursă, numărul de locuri de muncă de care dispun, cât şi meseriile în care sunt aceste locuri vacante.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.