Social

Bursa locurilor de muncă, la jumătatea lunii aprilie

bursaMonica DUMITRESCU

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman anunţă că, joi, 14 aprilie 2016, va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă vacante în toate agenţiile locale şi punctele de lucru din subordinea sa.

Potrivit reprezentanţilor AJOFM Teleorman, obiectivul principal al acestei măsuri active îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.

“Bursa generală a locurilor de muncă vacante reprezintă o oportunitate pentru toşi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale, sau în ultimă instanţă să se reorienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen lung”, a declarat purtătorul de cuvânt al AJOFM Teleorman, Mihaela Cîrjan.

Aceasta a precizat că agenţii economici care vor participa la Bursa generală a locurilor de muncă vacante vor avea prilejul să-şi recruteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locurilor de muncă pe care le oferă.

Agenţii economici care doresc să participe la bursă pot depune ofertele cu locuri de muncă la sediile punctelor de lucru sau agenţiilor locale din raza de domiciliu, până pe data de 13 aprilie 2016, pe fax nr. 0247/311.164 sau pe adresa de e-mail ajofm@tr.anofm.ro.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.