Social

Bursa locurilor de muncă la Alexandria, Roșiori de Vede și Turnu Măgurele

Vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 09.00, la Sala Polivalentă din Alexandria, la sediul Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă  Roşiori de Vede şi la sediul Agenției Locale de Ocupare a Forței de Muncă din Turnu Măgurele va avea loc Bursa generală a locurilor de muncă.

La bursa generală sunt invitate să participe toate categoriile de persoane aflate în căutarea unui loc de muncă sau cei care doresc să se reorienteze profesional.

Persoanele care doresc un loc de muncă sau înscrierea la un curs de calificare, pot beneficia de consultanţa specialiștilor AJOFM Teleorman pentru a întocmi un CV, scrisoare de intenţie, pentru a sustine un interviu etc.

Angajatorii vor avea posibilitatea să îşi selecteze personalul direct, fără intermediari, în funcţie de cerinţele concrete ale locului de muncă pe care îl oferă; de asemenea, participarea la acest eveniment este gratuită.

Agenții economici interesati să participe la bursă sunt așteptați să contacteze reprezentanții AJOFM Teleorman până pe data de 19 mai 2022 sau să depună ofertele de locuri de muncă, pe adresa de e-mail ajofm.tr@anofm.gov.ro, în care să specifice opțiunea participării la bursă și numărul locurilor de muncă vacante de care dispun, precum și meseriile corespunzătoare acestora. Informaţii suplimentare se pot obţine şi la numerele de telefon: +4 0247 310 155; +4 0247 312 944; +4 0247 315 915.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.