Social

Bunuri de aproximativ 20 000 lei au ars într-un incendiu izbucnit la o casă din Alexandria

bunuri3

bunuri4

bunuri5Monica DUMITRESCU
Un incendiu a izbucnit în după-amiaza zilei de marţi, 18 octombrie, în municipiul Alexandria, la o casă situată pe strada Negru Vodă aproape de intersecţia cu strada HCC. Cauza probabilă a incendiului a fost o defecţiune la un aparat instant pentru încălzire, care funcţiona cu gaz. Din fericire nu au fost înregistrate victime. Pentru stingerea incendiului au intervenit trei echipaje de pompieri cu 3 autospeciale de lucru cu apă şi spumă. Timp de aproximativ două ore, pompierii s-au luptat cu flăcările reuşind salvarea unor bunuri în valoare de peste 40.000 lei.
Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Teleorman, cpt. Gelu Dragomir, în incendiu au ars sau au fost distruse acoperişul locuinţei, realizat din astereală din lemn învelită cu tablă, pe o suprafaţă de cca 80 de mp, un cazan de încălzit pe gaz, 1 butelie, 1 ladă frigorifică, 1 frigider, 1 sobă pe gaz, 1 uşă din lemn, geamurile de la 8 ferestre, vesela din bucătărie, materiale textile şi încălţăminte. Au fost afectate tavanele din 4 camere de locuit şi două holuri, pereţii din hol şi bucătărie. Valoarea pagubelor a fost apreciată la suma de 20 000 lei.

bunuribunuri2

One Comment

  1. verificati stirile inainte, casa este acoperita cu tigla, nu cu tabla, cum afirma purtatorul de cuvant al pompierilor

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.