Politic

Bucurie de scurtă durată pentru Aurel Fierăscu/ Alegerile se reiau în organizația USR PLUS Teleorman

Aurel Fierăscu a cerut delegaților „un mandat scurt”, la alegerile din organizația USR PLUS Teleorman de sâmbătă, 26 iunie, iar aceștia s-au conformat. Așa că numai șapte zile rămâne Aurel Fierăscu liderul din județ al USR PLUS, după ce o decizie a Biroului Național al alianței prevede reluarea alegerilor în organizația din Teleorman, un nou scrutin fiind stabilit pentru ziua de sâmbătă, 3 iulie.

Potrivit unor surse, la alegerile de sâmbătă, 26 iunie, nu au fost respectate unele prevederi statutare, iar mare parte a membrilor USR PLUS din județ nici măcar nu și-au exercitat dreptul la vot.

Acest lucru nu l-a împiedicat pe Aurel Fierăscu, cel care a câștigat scrutinul invalidat, să se laude cu faptul că „prin votul a peste 65% dintre delegații prezenți”, i-a fost încredințată „responsabilitatea conducerii filialei pentru următorii 2 ani”.

Cel mai probabil, Aurel Fierăscu, acest Mircea Geoană al USR PLUS, își va încerca încă o dată norocul, cu un discurs din care va scoate partea cu „mandat scurt”, că nu se știe ce vor înțelege, și de această dată, colegii săi de partid.

De asemenea, surse din alianță susțin că, la scrutinul ce va avea loc peste câteva zile, va candida pentru funcția de lider al organizației USR PLUS Teleorman subprefectul Sergiu Iordan, cel care a condus, de altfel, organizația până acum.

2 Comments

  1. Andrei Purcarea

    Muie Sergiu Iordan

  2. Puie Andrei Purcarea

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.