Eveniment

Brânceni – Tentativă de furt “deturnată” în bătaie și audieri la poliție

Joi, 14 noiembrie a.c., în jurul orei 21:49, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la un conflict care a avut loc pe raza comunei Brânceni, conflict în urma căruia două persoane au fost agresate fizic.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au stabilit că patru persoane ar fi pătruns în curtea locuinței unui bărbat în vârstă de 71 de ani din comuna Brânceni cu intenția de a sustrage bunuri, moment în care au fost surprinse de către proprietar și au fugit, părăsind curtea locuinţei acestuia.

De asemenea, persoanele respective au fost văzute de către doi vecini ai bărbatului, care, încercând să le oprească, au fost loviți de către acestea.

Până la acest moment, polițiștii au identificat și audiat trei dintre presupușii făptuitori, tineri cu vârste cuprinse între 15 și 19 ani, toți din comuna Brânceni, urmând să fie audiată și cea de-a patra persoană.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvărșirii infracțiunilor de tentativă la furt și lovirea sau alte violențe, urmând ca la definitivarea acestora să fie propusă soluție prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.