Politic

Bogdan Doncea l-a înlocuit pe Robert Stănculea în Consiliul Local Alexandria

În ședința ordinară a Consiliului Local de miercuri, 28 decembrie, în locul vacantat de Robert Stănculea, prin demisie, a fost validat Bogdan Doncea, supleant pe lista de candidați a social-democraților la alegerile locale de pe 5 iunie.

Profesor al Liceului Tehnolgic Nr.1, Bogdan Doncea este la al doilea mandat în Consiliul Local Alexandria, la alegerile locale din 2012 acesta câștigând primul mandat de consilier local cu sprijinul USL.

Social-democraţii alexăndreni au rămas în efectiv incomplet în Consiliul Local Alexandria, după ce în cadrul şedinţei ordinare de joi, 24 noiembrie, cei 20 de consilieri prezenţi în sala de şedinţe a Primăriei au luat act de demisia consilierului PSD Robert Stănculea, pe ordinea de zi aflându-se un proiect de hotărâre cu privire la încetarea mandatului de consilier şi declararea ca vacant al locului acestuia.

Demisia consilierului PSD din Consiliul Local Alexandria este a doua înregistrată în jumătatea de an scursă de la alegerile locale de pe 5 iunie, după ce, la numai două săptămâni de la validarea mandatului şi depunerea jurământului, George Drăghici, cel care a deschis, de altfel, lista de candidaturi a liberalilor alexăndreni la alegerile locale, şi-a anunţat demisia din forul legislativ prin intermediul unei reţele de socializare.

După alegerile locale de pe 5 iunie, 14 din cele 21 de mandate de consilieri locali din cadrul Consiliului Local Alexandria au revenit PSD după alegerile locale din iunie, celelalte şapte fiind adjudecate de PNL. (Violeta Mocanu)

2 Comments

  1. Tanar profesor

    Da DONCEA este solutia ideala pentru RULMENTUL, el este cel care a creeat scoala si dezvoltat-o, restul sunt povesti!Traiasca Bogdan DONCEA CTITORUL!!

  2. Cel mai valoros profesor sidirector, el este cel care a tinut RULMENTUL in viata ca liceu!!!!Multumim, va asteptam la carma scolii inapoi!!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.