Politic

Blaga şi Gorghiu vin în judeţ pe 28 iulie – Au în program întâlniri cu membrii de partid, producătorii de lactate şi fermierii teleormăneni

gorghiu_si_blagaDupă organizarea comitetelor executive locale şi judeţene, liberalii au intrat într-o nouă etapă, respectiv cea privind anul bogat electoral 2016. În acest sens, în perspectiva alegerilor locale de anul viitor, conducerea PNL Teleorman a anunţat, încă de la începutul lunii, vizita co-preşedinţilor PNL Alina Gorghiu şi Vasile Blaga în judeţ, programată să aibă loc pe data de 28 iulie, în cadrul căreia cei doi lideri liberali se vor întâlni cu membrii partidului şi vor avea loc întâlniri cu producătorii de lactate, la unul dintre agenţii economici din Nanov, dar şi cu aproximativ 40 de fermieri din judeţ, la una dintre fermele mixte de la Mavrodin.

Cu câteva zile înainte de eveniment, liberalii teleormăneni au intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile, întreg activul de partid fiind mobilizat, astfel că febra pregătirilor a cuprins toate organizaţiile locale din judeţ.

Totodată, se aşteaptă ca subiectul principal ce va fi abordat în cadrul întâlnirii liderilor PNL cu liberalii teleormăneni să fie referitor la organizarea alegerilor locale, în contextul în care, încă de finalul lunii mai, a fost aprobat proiectul naţional de pregătire a alegerilor locale din 2016 şi, totodată, s-a propus desemnarea echipei centrale de coordonare şi pregătire a alegerilor locale.

Surse din rândul liberalilor ne-au declarat că liderii PNL vor ajunge în judeţ marţi dimineaţă, în jurul orei 9.30, după care vor avea loc întâlnirile cu producătorii de lactate şi cu fermierii, urmând ca după-amiaza zilei de 28 iulie să fie dedicată membrilor de partid, astfel că, începând cu ora 15.00, va avea loc întâlnirea CJEx, la care vor lua parte şi cei 30 de primari liberali din judeţ.

Vizita copreşedinţilor PNL în Teleorman se va încheia cu întâlnirea activului de partid în aula Universităţii Valahia, la care vor fi prezenţi aproximativ 500 de delegaţi din tot judeţul. (Violeta MOCANU)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.