Politic

Blaga şi Gorghiu şi-au anulat vizita în Teleorman

gorghiu-blagaDeşi a fost anunţată cu surle şi trâmbiţe de mai bine de o lună de zile, pe ultima sută de metri, Vasile Blaga şi Alina Gorghiu, liderii de la centru ai Partidului Naţional Liberal, şi-au anulat vizita în judeţul Teleorman. Şi asta se întâmplă după ce peneliştii teleormăneni îşi făcuseră o pregătire minuţioasă, un calendar precis şi riguros al obiectivelor pe care urmau să le viziteze alături de cei doi penelişti de frunte, după ce stabiliseră clar cum vor prezenta ei şefilor cât de bune şi frumoase sunt lucrurile în tabăra liberală teleormăneană. Se pare, totuşi, că undeva, ceva, s-a dovedit a şchiopăta… astfel că Blaga şi Gorghiu au spus pas.

Organizaţia Judeţeană a PNL Teleorman a emis şi un comunicat de presă referitor la subiect: “Partidul Naţional Liberal – Filiala Teleorman anunţă amânarea din motive obiective a vizitei de lucru a copreşedinţilor PNL Alina Gorghiu si Vasile Blaga, programată pentru marţi, 28.07.2015, în judeţul nostru, aceasta urmând să fie reprogramată la o data ulterioară”.

Contactat telefonic, Marian Zlotea, unul dintre responsabilii de zonă ai PNL, a declarat că s-a renunţat la vizita în Teleorman “pentru că sunt alte judeţe mai grele, de aceea am preferat să lăsăm Teleormanul de-o parte. În plus, la Teleorman programul se întindea destul de mult, până la orele 8 seara…”.

 

4 Comments

  1. Neinspirata miscare ,,,,,,

  2. UN CETATEAN

    Bitanu & Co nu au fost in stare sa organizeze vizita cu sule si trambite asa cum ar fi vrut conducerea de la Bucuresti.
    Domnul Pirvulescu & Co in aceasta perioada sunt foarte ocupati cu construirea terenurilor si a salilor de sport din comunele conduse de primari PNL.

  3. nu prezinta interes. Imi aduc aminte de o situatie penibila cum videanu a venit intro vizita electorala la Suhaia pe stadionul local, era timp urat jucatorii in chiloti asteptau sa vorbeasca alesu si pana sa inceapa tambalaul au plecat bruma de spectator care venisera pentru pomana electorala , videanu striga pe acolo ba cristi(bitanu) , ba aurele(aurel puiu) nu a iesit nimic

  4. Probabil nu aveau destui postaci/aplaudaci de scos in strada, sau bani sa ii plateasca.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.