Politic

Bitanu a câştigat meciul cu Niţulescu – Cristi Barbu – co-preşedinte PNL Teleorman

refacut scan1refacut scan2După toate zvonurile apărute în spaţiul public în ultima perioada, vine şi confirmarea. Cristi Barbu, edilul comunei Suhaia, este noul co-preşedinte PNL Teleorman, urmând să conducă, alături de deputatul Marin Almăjanu, organizaţia PNL Teleorman.

Contactat telefonic, deputatul PNL Lucian Militaru a confirmat informaţia potrivit căreia în cadrul PNL Teleorman, primarul de la Suhaia este noul co-preşedine.

Ulterior, Cristi Barbu a făcut publică şi componenţa noului Birou Permanent Judeţean. Totodată, liberalul a spus ca intenţionează să aibă o colaborare bună atât cu noii membri ai BPJ, cât şi cu numele din fostul birou.

Potrivit documentului, din noul BPJ fac parte, alături de Cristi Barbu, Tiberiu Neamu, Lucian Militaru, Cătălin Burcescu şi Eugen Jianu, din poziţia de prim-vicepreşedinţi. Totodată, în BPJ Doiniţa Toma ocupă poziţia de preşedinte Organizaţia de Femei PDL, Constantin Drăgan are calitatea de preşedinte al Organizaţiei de Tineret PDL, Gabi Bulumac ocupă poziţia de secretar general, în timp ce Săndel Tudorache şi Robert Toc sunt secretari generali adjuncţi. Elena Armeanu are, în noul BPJ, funcţia de trezorier, în timp ce Marian Cucuruzeanu, Daniel Băcanu, Daniel Grosu, Marcel Alexa, Florian Grosu, Viorel Mihăilă, Dumitru Măndoiu, Cătălin Voicu, Rânescu Marian, Florentin Tănase, Claudiu Crăcea şi Florin Titirişcă sunt noii vicepreşedinţi. De asemenea, Marian Popa, Marian Ţole, Valeria Voinea, Nicoleta Serdan, Gabriel Stoicovici, Marian Gherghiţă şi Adi Ionel Cherea ocupă funcţii de secretari executivi.

În completarea noului BPJ, Marian Popa ocupă funcţia de preşedinte CJRC, în timp ce Cristian Nicolescu, Florin Neagu, Cristi Carataş, Vasile Curcan, Petrică Bîrleanu, Adrian Dida şi Petre Ion au calitatea de membri. (Violeta Mocanu)

4 Comments

 1. ,,,,BUCURESTIUL a procedat ca ,COMUNISTII,,,,,,iar cel ce semneaza aceasta disozitie a incalcat STATUTUL,,,,,pentru ca nu a
  trecut prin CCJ Teleoraman aceasta dispozitie,,,,,,,de parca cei alesi ,STATUTAR,ar fi „gluga ce coceni”,,,,si au dreptul sa aleaga si sa fie alesi,,,,,sau sa-si spuna punctul de vedere,asupra acestei „masuri de forta” din partea unui membru de partid care nu cunoaste problematica Teleormanului,izvor” nesecat” de VOTURI de 25 de ani pentru parlamentari avizi de putere,,,,,,si adus pe ultimul loc de SARACIE LUCIE,,,,,,,pentru care vina ar trebui sa
  intre in pamant pentru ca au promis BUNASTARE dar au gasit de cuvinta sa transforme VOTURILE NOASTRE in MILIARDE de lei si euro si intreb electoratul Teeleormanului ce a cochetat cu PD,PDL la ce sa se astepte in viitor in noul PNL,,,,ca membru fondator va spun din start,,,,,, ESTE O MARE GRESEALA SA CONDUCI CU ASA MASURI CARE
  OCOLESTE VOTUL DEMOCRATIC,,,,,SAU VOTUL COMANDAT,,,,,

 2. Bitane tine tare!
  In fostul PDL valoarea sta in incompetenta si anafabbetelism cea ce ce caracterizeaza.
  Sa te rogi ca toate pacatele sa-ti fie iertate.

 3. Bitanu!Bitau!Bitau!!!!El este viitorul!!!Politica la valoare maxima!!!!Traiasaca Bitanu si echipa sa magica!!!!!!

 4. „Sa le ajute Dumnezeu”dar, ma cam indoiesc!Daca USL-ul care a fost o combinatie impotriva naturii avand un singur scop inlaturarea lui Basescu nu a rezistat,aceasta combinatie nu va rezista dintr-un singur motiv,titularii nu-i agreaza in special „stapanu” lor!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.