Eveniment

Biletele la concertul lui Tudor Gheorghe, aproape epuizate…

tudor gheorgheCarmen Dumitrescu

După cum s-a anunţat chiar de la începutul acestei luni, unul dintre cei mai iubiţi artişti români va fi prezent în luna aprilie la Alexandria. Este vorba, evident, despre Tudor Gheorghe care este implicat acum într-un proiect naţional de promovare a valorilor autentice româneşti, contând în desfăşurarea mai multor concerte în mai multe localităţi din ţară, Alexandria aflându-se, se pare, pe harta acestei iniţiative. Sub deviza “Ce-am avut şi ce-am pierdut”, cei care vor dori să ia parte la eveniment o să aibă ocazia de a fi părtaşi la un spectacol-omagiu adus lumii rurale, dedicat marelui scriitor Marin Sorescu. Turneul naţional a început din Craiova şi vor fi vizate în cadrul său mai multe oraşe importante din ţară.

Se pare că locaţia stabilită de comun acord cu autorităţile locale este Casa de Cultură a Sindicatelor din Alexandria, aici aflându-se şi biletele care asigură accesul alexăndrenilor la importantul eveniment.

Interesant este faptul că, deşi biletele abia s-au pus în vânzare, se pare că alexăndrenii au procedat atipic faţă de atitudinea lor generată în raport cu obligativitatea de a plăti pentru acţiunile culturale şi au cumpărat aproape toate biletele puse în vânzare. Faptul acesta este unul extrem de mulţumitor pentru organizatori care au anunţat încă de la început că dacă sala mare a Casei de Cultură nu va fi plină, concertul nu va mai avea loc. Preţul unui bilet este de 65 de lei şi cei care doresc să ia parte la importantul moment cultural sunt aşteptaţi la casa de bilete din cadrul Casei de Cultură pentru a mai achiziţiona biletele rămase. Oricum, doritorii trebuie să se grăbească, pentru că, aparent, concertul din 25 aprilie este, pe bună dreptate, unul de maxim interes la nivelul judeţului nostru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.