Eveniment

Betty Bee, o tânără artistă din Teleorman / 16 ani și peste 50 de concursuri

Municipiul Alexandria are și cu ce se mândri. Încă există tinere talente care fac cinste județului nostru prin promovarea educației și a talentului artistic. Tinerii înzestrați cu abilități deosebite, recunoscuți chiar și la nivel național, au ajuns cu ușurință la inimile publicului.

Acesta este și cazul lui Betty, cunoscută sub numele de scenă de “Betty Bee”, o adolescentă talentată, care a început o carieră muzicală deosebită de la o vârstă fragedă, în prezent având vârsta de 16 ani. Elevă în calasa a IX–a, la Colegiul Național Pedagogic “Mircea Scarlat” din Alexandria, cochetează cu muzica încă de la vârsta de 7 ani. Aceasta a studiat timp de 5 ani la Școala Populară de Arte din Alexandria, timp în care a participat la peste 50 de concursuri. Cel mai recent concurs, “Trandafirul de Aur”, care a avut loc la Rânca, județul Gorj, i-a adus tinerei teleormănence trofeul. De asemenea, a mai participat și la spectacolul organizat cu ocazia “Zilelor Alexandriei”.

Betty ne-a relatat faptul că, în urmă cu 3 ani, l-a cunoscut pe managerul său, Chriss, totul pornind de la o urare muzicală pe care adolescenta i-a adresat-o artistului, sub formă de mesaj video, în cadrul unei platforme de socializare. În urma mesajului, actualul său manager a abordat-o, spunându-i că vede un potențial în vocea sa și invitând-o la studio. Prima piesă oficială lansată se numește “Suflet gol”, realizată în colaborare cu AMYA.

Printre piesele care au avut priză la public a fost colaborarea cu o altă artistă talentată, Karina Maria, și care a obținut 200.000 de vizualizări. Betty Bee a lansat două piese compuse în proporție de 60-70% de aceasta, una dintre ele numindu-se “Defectul meu”, un răspuns muzical pentru una dintre piesele trapper-ului YNY Sebi, care a strâns 300.000 de vizualizări.

În ceea ce privește relația cu familia, adolescenta a menționat următoarele lucruri: “Părinții mei au fost întotdeauna alături de mine, m-au susținut necondiționat și tot ei m-au îndrumat către Școala Populară de Arte din Alexandria. Mă însoțesc la filmări, înregistrări și evenimente. De asemenea, de aceeași susținere mă bucur și din partea managerilor mei. Alessandra este make-up artistul echipei și are grijă ca noi să arătăm întotdeauna impecabil, iar Chriss se ocupă de tot ceea ce înseamnă proiecte, de la linie melodică și până la clip. Pe viitor, planific să particip la și mai multe evenimente și concerte”.

La învățătură, tânăra are rezultate foarte bune și încearcă pe cât posibil să îmbine partea artistică și învățătura. Profesorii sunt îngăduitori în ceea ce privește activitatea muzicală și nu s-a simțit niciodată privilegiată în școală.

Betty mai spune că, deși au existat de-a lungul timpului persoane care au încercat să o împiedice în ascensiunea pe planul muzical, și-a urmat în continuare visul, iar acum strânge roadele muncii. Platformele pe care tânăra artistă a crescut foarte mult sunt Instagram, acolo unde are o comunitate de 12.000 de urmăritori, și Tik Tok, pe care a acumulat 19.000  de urmăriri. Anunțul în premieră este acela că, în curând, mai exact în 10-12 zile, se va lansa o nouă piesă, realizată în colaborare-surpriză cu o altă artistă.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.