Eveniment

Bere Gratis şi Paula Seling au susţinut un concert incendiar la Roşiori

Carmen Dumitrescu

Zilele Municipiului Roşiorii de Vede din acest an au fost mai special, spun roşiorenii, decât cele din anii anteriori. Pe de o parte, atmosfera sărbătorească s-a putut resimţi la alte cote decât în mod obişnuit iar, pe de altă parte, anul acesta roşiorenii au avut parte de un concert deosebit , organizatorii având grijă să-I aducă în municipiu pe cei de la Bere Gratis şi pe Paula Seling. Evenimentul, care a avut loc în faţa primăriei roşiorene, a atras atenţia roşiorenilor, în primul rând, dar şi a teleormănenilor de pretutindeni, care au considerat că un moment muzical de o asemenea amploare trebuie văzut şi savurat. Cele câteva mii de persoane adunate în seara zilei de sămbâtă, 8 septembrie la Roşiorii de Vede au declarat că, fără doar şi poate, sunt fericiţi că au făcut efortul de a se afla acolo şi de a aştepta , unii dintre ei mai multe ore chiar, începerea coincertelor.

Trupa Bere Gratis a reuşit să creeze o atmosferă incendiară, determinându-I pe cei din public să fredoneze de mai multe ori melodii cunoscute ale lor, mulţumindu-le celor din public pentru aplauzele frenetice şi pentru entuziasmul de care au dat dovadă pe tot parcursul serii. În ceea ce priveşte recitalul Paulei Seling, trebuie spus că majoritatea celor din audienţă au simţit ce înseamnă un spectacol de calitate, atunci când este vorba despre o interpretă de primă mână. Paula Seling a reuşit să stoarcă lacrimi publicului, emoţionat şi bucuros că are şansa de a asculta cele mai îndrăgite piese ale artistei.

La final, foarte mulţi dintre cei aflaţi în public au mărturisit că recitalul Paulei Seling i-a ţinut conectaţi la un tip de emoţie pe care au simţit-o foarte rar, precizând că sunt recunoscători organizatorilor, în speţă, municipalităţii roşiorene, că au făcut efortul de a aduce asemenea artişti la Roşiori. Trebuie făcută precizarea că evenimentul muzical de mare impact a încheiat Zilele Municipiului Roşiorii de Vede şi a făcut ca majoritatea celor prezenţi să-şi exprime speranţa că şi anul viitor, festivităţile urbei se vor desfăşura în aceeaşi notă. Chiar şi după finalizarea concertelor, roşiorenii, dar şi musafirii lor din oraşele şi comunele judeţului au petrecut ore bune, bucurându-se de bâlci şi de atmosfera de sărbătoare care continua să existe în oraş şi în sufletele tuturor celor prezenţi

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.