Sport

BC Teleorman Alexandria – Carla Bartee şi Selena Kirberg au semnat cu echipa din Alexandria!

barteDupă un sezon în care problemele s-au resimţit destul de mult, echipa BC Teleorman Alexandria pare să fi depăşit situaţia dificilă, iar pentru ediţia de campionat 2016-2017 lucrurile au început să se mişte deja. În acest sens, clubul alexăndrean se pare că a reuşit primele transferuri pentru următorul sezon, două sportive destul de importante, care vor veni să întărească echipa, alături de jucătoarele localnice; este vorba de Carla Bartee, sportivă care s-a acomodat deja în prima ligă de baschet feminin, o jucătoare puternică, şi Selena Kirberg, jucătoare care în ultimele sezoane a jucat pentru CSM Târgovişte şi chiar evoluează pentru naţionala României.

Cele două sportive au fost confirmate în lotul echipei BC Teleorman Alexandria şi urmează să înceapă pregătirile săptămâna viitoare sub comanda antrenorului Mădălin Piperea.

 

Pe lângă cele două jucătoare, lotul echipei din Alexandria are deja în componenţă alte 11 sportive, din care opt au fost promovate de la nivelul junioarelor CSS Alexandria; cele trei senioare din echipă sunt Viorela Voicu, Alina chivu şi Mihaela Mihai, dar mai face parte din lot şi americanca Shanita Arnold, care a confirmat că va continua la Alexandria.

 

– Carla Bartee (n. 1985), a jucat în ultimele trei sezoane pentru Olimpia CSU Braşov (în ultimul sezon a avut o medie de 15,3 puncte, 12,3 recuperări, 1,3 pase decisive)

– Selena Kirberg (n. 1995) evoluează pe postul de fundaş, în ultimele trei sezoane a jucat pentru CSM Târgovişte (în ultimul sezon a avut o medie de 2,3 puncte, 1,5 recuperări, 0,6 assisturi, în 6 jocuri disputate)

2 Comments

  1. 23-intra pe EuroBasket.com si o sa vezi ca hamburgheza Targovistei e acum la Alexandria!

  2. Kirberg a semnat deja cu Târgoviște, e stire preluată din totalbaschet.ro, știre nedocumentată!

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.