Sport

BC-CST Alexandria vs. Universitatea Alexandria

bct univ 1Ultima prezenţă pe teren în anul 2014 pentru sportivele de la BC-CST Alexandria, respectiv de la Universitatea Alexandria, a fost în seara zilei de vineri, 12 decembrie a.c. Evenimentul la care au fost prezente sportivele celor două echipe, care a fost urmărit de circa 100 de spectatori prezenţi, a avut două părţi distincte; mai întâi, echipele s-au întrecut pe terenul de fotbal (terenul Sălii Sporturilor), în care baschetbalistele din Alexandria şi-au demonstrat priceperea în acest sport. N-au lipsit momentele de amuzament, iar responsabilă cu voia-bună a fost Shanita Arnold, dar şi multe execuţii tehnice de fineţe ale fotbalistelor (Ana Maria Vasile sau Deca) au atras aplauze. Totuşi, americancele Coffey sau Farrel, pivotul Voicu sau localnicele Mihai şi Podar au arătat că ştiu destul de bine «soccer», deşi în faţa Florinei Chiar, Nicoletei Deca sau Ana Maria Vasile n-au prea avut succes, decât atunci cân Shanita a luat mingea în mâini şi a dat pasa decisivă!

Apoi, s-a trecut la jocul de baschet; acolo, s-au schimbat rolurile, fotbalistele n-au mai avut aceleaşi incursiuni, însă unele eleve ale lui Călin Pistolea chiar au arătat că stăpânesc destul de bine tehnica baschetului. Totuşi, când bulgăroaica Stefka Miteva (cea mai înaltă sportivă din teren) a luat mingea în mână şi a ridicat braţul deasupra capului, toată lumea s-a oprit, iar publicul a izbucnit în aplauze.

În cele din urmă, scorul se poate spune că a fost …favorabil ambelor echipe, sportivele au arătat că s-au simţit foarte bine, la fel şi cei doi antrenori – Mădălin Piperea (în “colţul” galben) şi Călin Pistolea (în “colţul” verde).

“O idee bună acest eveniment, noi încercăm să arătăm că ştim şi fotbal, ele vor să arate că au noţiuni de baschet… important este să ne întâlnim, să avem asemenea evenimente la final de sezon” – Viorela Voicu, jucătoare BC-CST Alexandria.

“Este un moment de destindere, la final de an, mă bucur că fetele se simt bine, sunt relaxate, dar scopul nostru prin acest eveniment este acela de popularizare a celor două sporturi, a celor două echipe, singurele din Teleorman care activează în prima ligă” – Călin Pistolea, antrenor Universitatea Alexandria.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.