Eveniment

Bătrâni din Mârzănești, bătuți și tâlhăriți în propria locuință/ Oamenii legii fac cercetări pentru a-i prinde pe făptași

Doi bătrâni, soț și soție, cu vârste de 71 și 64 de ani, au fost bătuți și lăsați fără bani, luni seară, în prezent oamenii legii făcând cercetări pentru identificarea făptașilor. Din primele date, tâlharii au intrat peste cei doi bătrâni, i-au agresat fizic și, sub amenințarea unui obiect contondent, i-au lăsat și fără o importantă sumă de bani pe care aceștia o aveau agonisită. În urma loviturilor primite, bătrânii au avut nevoie îngrijiri medicale și au fost transportați la spital.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Alexandria au fost sesizați, luni seară, prin apel la numărul unic de urgență 112, de către un bărbat din comuna Mârzănești, cu privire la faptul că trei persoane au intrat în locuința sa, l-au bătut și i-au sustras bani.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au stabilit că, în timp ce se aflau în locuință, două persoane din satul Valea Părului, comuna Mârzănești, soț și soție, cu vârsta de 71, respectiv 64 de ani, au fost agresate fizic de către persoane necunoscute și, sub amenințarea unui obiect contondent, le-a fost sustrasă o importantă sumă de bani.

Victimele au necesitat îngrijiri medicale și au fost transportate la spital, la acest moment fiind în afara pericolului.

În prezent, polițiștii efectuează cercetări în vederea identificării autorilor, fiind constituit deja un cerc de suspecți. În acest caz, activitățile se desfășoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.