Eveniment

Bătrână torturată și ucisă în propria casă

UPDATE: Se pare ca barbatul care a comis oribila crima este din aceeasi localitate cu batrana si sta chiar la cateva case distanta. Acesta ar fi lovit o pe batrana de mai multe ori cu o bata.

 

Crimă înfiorătoare, din comuna teleormăneană Cervenia, săptămâna trecută. O bătrână care locuia singură a fost găsită, fără suflare, de o vecină, care s-a dus să vadă ce se întâmplă cu ea și de ce nu-i răspunde poștașului care venise să-i aducă pensia.

Încă de la intrarea în casă, femeia a văzut urme de sânge pe jos, iar pe bătrână a găsit-o într-un pat, dezbrăcată până la brâu, într-o baltă de sânge. Se pare că aceasta fusese ucisă de câteva zile când vecina sa a făcut macabra descoperire.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman au precizat că, fiind vorba despre o anchetă în curs, nu pot da informații despre acest caz, însă vecini ai bătrânei susțin că aceasta prezenta urme înfiorătoare de violență pe corp și că cel care ar fi ucis-o ar fi și violat-o înainte. Mai mult, se pare că, la plecarea din casa femeii, ucigașul ar fi luat și niște bani pe care i-a găsit la aceasta.
În acest caz a fost deja reținut și arestat preventiv pentru 30 de zile un inculpat, către care duc toate indiciile că ar fi comis oribila crimă, lucru confirmat de reprezentanții Parchetului Teleorman.

 

3 Comments

  1. BATRANA E DIN BEIU DL E CE TOT BATETI CAMPII? SCHIMBATI TITLUL DIN NOU.

  2. Criminalul a fost eliberat de ordonata lui Tudorel Toader Gargamel.A facut 2 ani de puscarie tot pentru jefurirea unui bataran din Cervenia pe care l-a amenintat cu cutitul si ia luat pensia

  3. Sunteti tari ma baieti la Teleormanul!.Batrana e din Cervenia o chema Balau Foarea si a fost ucisa acum o saptamana de un recidivist eliberat de curand din puscarie. La voi la Teleormanul stirile vin prin posta cu timbru.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.