Eveniment

Bătrână de la Blejești externată de la Spitalul Gerota cu câteva zile în urmă, suspectă de infecție cu COVID-19

UDPATE: Reprezentanții Comitetului Județean pentru Situații de Urgență transmit, referitor la bătrâna preluată, astăzi, de un echipaj al ISU și transportată la Secția de boli infecțioase a Spitalului Județean, că “este vorba despre o femeie de 73 de ani, din Blejesti, internată pentru recoltarea ultimului test pentru că este contact al unui pacient din `lotul Gerota`. Testele anterioare au ieșit negative”.

Un echipaj specializat al ISU Teleorman s-a deplasat, cu puțin timp în urmă, la Blejești, pentru a prelua o bătrână în vârstă de 65 de ani, cu simptomatologie specifică infecției cu COVID-19.

Potrivit primarului de la Blejești, Narcis Pietreau, se pare că femeia a fost externată de la Spitalul Dimitrie Gerota, în urmă cu câteva zile, unde se internase pentru unele probleme de sănătate, iar în cursul acestei dimineți s-a simțit rău. La domiciliul bătrânei s-a prezentat un ehipaj de salvare de la Videle, ulterior sosind și un echipaj specializat al ISU, întrucât femeia prezintă suspiciuni de infecție cu coronavirus.

Până la transmiterea acestei știri, autoritățile abilitate nu au dat niciun punct de vedere referitor la subiect

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.