Sport

Baseball – Evoluţie convingătoare pentru sportivii alexăndreni la primul turneu semifinal

În urmă cu câteva zile a avut loc prima etapa semifinală a Campionatului Naţional de basebal pentru juniori 2, competiţie desfăşurată la Alexandria, la care au participat cinci echipe.La acest turneu, a fost prezentă şi o echipă din Alexandria, moment important după cum a punctat antrenorul Dinu Stoianof, cel care a ţinut să evidenţieze faptul că “a fost pentru prima dată după zece ani în care Alexandria a participat la juniori 2, datorită avansării sportivilor noştri într-o grupă de vârstă superioară”. După disputarea jocurilor, echipa Atletico/Palatul copiilor Alexandria a reuşit un număr de trei victorii (în patru jocuri), însă în final s-a clasat pe prima poziţie, la punctaveraj, fiind în acest moment între favoritele competiţiei la obţinerea unei medalii.

“Am fost plăcut surprins de evoluţia copiilor mei, care deşi n-au mai jucat la această categorie, s-au descurcat foarte bine. Nu cunoşteam celelalte echipe din ţară, însă în final am câştigat trei jocuri, clasându-ne pe primul loc, la punctaveraj. Sperăm ca în al doilea turneu semifinal, în care se vor decide echipele calificate în faza play-off să jucăm la fel de bine şi să ne calificăm la finală, pentru că suntem îndreptăţiţi să obţinem o medalie, poate chiar aurul, la categoria de vârsta juniorilor 2” – Dinu Stoianof, antrenor baseball Atletico/Palatul copiilor Alexandria.

Rezultatele obţinute de echipa Atletico/Palatul copiilor Alexandria la primul turneu semifinal al juniorilor 2 la baseball au fost următoarele:

– Atletico/Palatul copiilor Alexandria – LPS Roman 10-15;

– Atletico/Palatul copiilor Alexandria – CSS călăraşi 19-11;

– Atletico/Palatul copiilor Alexandria – CSS Bistriţa Nădăud 9-0;

– Atletico/Palatul copiilor Alexandria – CSS Târgu Neamţ 23-3.

Lotul de sportivi al echipei Atletico/Palatul copiilor Alexandria, participant la campionatul juniorilor 2 sub comanda antrenorului Dinu Stoianof este următorul: Alexandru Diaconescu, Alexandru Nuţu, Daniel Floarea, Mădălin Zaldea, Andrei Pârlogea, Robert Constantin, Andrei Pavel, Alin Tănase, George Adumitrăchioaie, Denis Şerban, Cătălin Chircu, Gabriel Toma, Cristian Matei.

 

În ce priveşte campionatul juvenil al juniorilor 3, categoria până la 12 ani, echipa Palatul copiilor/Atletico Alexandria este aproape de calificarea la faza play-off, însă trebuie să treacă de ultimele două jocuri, iar obiectivul este de asemenea obţinerea unei medalii în acest sezon.

B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.