Sport

Baschetul feminin s-a mutat la Alba Iulia – Cupa României îşi dispută finala

baschetÎn aceste zile, baschetul feminin românesc este concentrat pe evenimentele care au loc la Alba Iulia. Pe 1 şi 2 aprilie se dispută Final Four al Cupei României, în care orice se poate întâmpla, după care, pe 3 aprilie (miercuri) este programat meciul vedetelor, all Star Game-ul feminin. În privinţa jocurilor din Cupa României, aseară s-au jucat semifinalele (ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Alba Iulia şi UVG ICIM Arad – Municipal Târgovişte), iar astăzi sunt programate ultimele două jocuri.

Învinsele de luni se întânesc marti, de la ora 17.15, în finala mică a cupei României, după care este programată finala mare a turneului de la Alba Iulia. Învingătoarele din semifinale se vor întâlni marti, de la ora 19.45, când vor juca cu trofeul pe masă, iar miza principală este nu numai cupa în sine, ci şi supremaţia în a doua competiţie ca importanţă din baschetul feminin.

În privinţa meciului All Star Game, de miercuri, se ştie faptul că se va juca în sistemul Nord – Sud, iar din echipa CS Baschet Teleorman Alexandria a fost selecţionată o singură sportivă, americanca Ashley Arlen.

Faza play-off a LNBF va debuta sâmbătă, 6 aprilie, după sistemul cel mai bun în trei jocuri, după următorul program:

– CS Municipal Târgovişte – CSM Bucureşti Sportul stud.;

– UVG ICIM Arad – BCM Danzio Timişoara;

– CSM Satu Mare – CS Baschet Teleorman Alexandria;

– ACS Sepsi Sfântu Gheorghe – Universitatea Alba Iulia.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.