Sport

Baschetbalistele revin în campionat

Echipa feminină de baschet CS Baschet Teleorman Alexandria revine în Liga Națională, după o săptămână de întrerupere, rezervată participării echipelor la Cupa României. Formația noastră, pregătită de antrenorul Mădălin Piperea și directorul tehnic Călin Voicu, va debuta în grupa valorică secundă, a locurilor 7-10, cu un meci pe teren propriu, în fața lanternei roșii a clasamentului, Politehnica Național Iași.

Jocul va avea loc sâmbătă, 18 februarie, cu începere de la ora 15.00, la sala de sport a Colegiului Național ”Dimitrie Ghica” din Alexandria. Baschetbalistele noastre au 25 de puncte și conduc în grupa secundă, la egalitate cu Universitatea ”Vasile Goldiș” Arad. Ieșencele, care au traversat o perioadă financiară foarte dificilă, sunt ultimele, cu 19 puncte.

În grupa noastră se mai dispută și partida Universitatea ”Vasile Goldiș”ICIM Arad – BC Sirius Tg. Mureș, în aceeași zi, de la ora 19.00, la Sala Victoria din Arad.

Primele două clasate ale grupei inferioare se vor califica pentru play-off, urmând să joace în sferturile de finală ale Ligii Naționale. (Cristi Frisk)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.