Eveniment

Baschetbalista Chelsea Lyons a căzut de la etajul 4!

Duminică, 10 februarie, a fost o zi agitată pentru echipa CS Baschet Alexandria. Una din cele mai constante sportive din chelsealot, americanca Chelsea Lyons a ajuns la spital, în jurul orei 4.00, după ce a sărit (sau a căzut din greşeală) de la geamul apartamentului în care locuieşte, aflat la etajul 4! Din fericire pentru sportivă (ghinionul unui vecin), ea a căzut pe o maşină parcată în faţa blocului respectiv, astfel că impactul a fost destul de uşor. Ajunsă la Spitalul Judeţean din Alexandria, americanca din lotul echipei CS Baschet a fost diagnosticată cu “o fractură la picior, nimic grav însă”, după  cum a spus directorul executiv al clubului alexăndrean, Călin Voicu, cel care s-a arătat şi el surprins de gestul jucătoarei în vârstă de 22 de ani. Oficialul clubului din Alexandria a precizat că viaţa sportivei nu este în pericol, însă n-a putut preciza cât timp va fi indisponibilă aceasta din teren. În ce priveşte  pe sportivă, aceasta se pare că era în stare de ebrietate, însă, după cum a mai spus Voicu, “în nici un caz nu era drogată”, eliminând astfel speculaţiile de acest gen!

Să mai adăugăm faptul că, în urmă cu câteva luni, Chelsea Lyons a mai avut o “ieşire” nocturnă, încheiată în Salvare, după ce a fost găsită în zona Izvorul Rece. Se pare că şi în precedentul caz, jucătoarea avusese o rătăcire, pe fondul consumului de alcool, ea nereuşind să mai găsească drumul spre casă.

Luni, conducerea clubului Baschet Teleorman Alexandria intenţionează să prezinte un punct de vedere oficial despre cazul Chelsea Lyons.

(B.Pană)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.