Sport

Baschet, LNBF / etapa 4 – Victorie lejeră pentru CSBT Alexandria în intermediară

Destul de multă lume a fost prezentă miercuri seara la Sala Sporturilor din Alexandria, când a avut loc meciul CS Baschet Teleorman Alexandria – SCM CSS Craiova, din cadrul etapei a 4-a a Ligii naţionale de baschet feminin. Gazdele porneau favorite în faţa adversarelor, însă au tratat cu seriozitate disputa, iar în primul sfert al jocului s-a făcut diferenţa necesară pentru asigurarea victoriei. După câteva minute însă, antrenorul Mădălin Piperea şi-a  permis mai multe schimbări în teren, iar până la final au jucat toate cele 12 jucătoare trecute în raportul de arbitraj. Iar evoluţia sportivelor mai tinere sau care au jucat mai puţin în acest sezon a fost una bună, acestea demonstrând poftă de joc. Despre acest joc n-ar fi multe de spus, faptul că s-a văzut repede care este diferenţa de valoare dintre echipe, ducând la o anume deconectare în jocul gazdelor, însă în nici un moment nu s-a pus problema învingătorului. Totuşi, pentru alexăndrence mai important a fost să-şi dozeze efortul, deoarece vor veni două meciuri tari, de care însă sportivele vor să treacă cu bine.

“Sperăm să câştigăm şi cu Satu Mare şi cu Târgovişte, dacă avem şi şansă, dar ne şi concentrăm suficient, cred că putem face o figură frumoasă la Târgovişte” – Alina Chivu (jucătoare CSBT Alexandria)

– CSB Teleorman Alexandria – SCM CSS Craiova 75:30 (27-9, 18-9, 13-3, 17-9); pentru echipa din Alexandria au jucat: A. Graham (5), T. Principe (7), A. Şipoş (14), V. Voicu (6), A. Smith (6), A. Ştefan (10), A. Chivu (8), R. Alecu (5), K. Patrick (4), C. Teodorescu (3), A. Podar (7), I. Turcu.

Alte rezultate ale etapei a 4-a din cadrul LNBF, înregistrate miercuri, au fost:

– CS Municipal Satu Mare – Nova Vita Târgu Mureş 63:43;

– Phoenix Galaţi – Sepsi Sfântu Gheorghe 92:113;

– Universitatea Cluj Napoca – Olimpia CSU Braşov 52:72;

– Rapid Bucureşti – Universitatea Alba Iulia 35:83.

Clasament

1. CSBT Alexandria                  4/0     8

2. Sepsi SIC Sf. Gheorghe        3/1     7

3. CS Municipal Satu Mare        3/1     7

4. Universitatea Alba Iulia          3/1     7

5. UVG ICIM Arad                   3/0     6

6. Olimpia CSU Braşov             2/2     6

7. Rapid Bucureşti                    2/2     6

8. Municipal Târgovişte             2/1     5

9. SCM CSS Craiova                1/3     5

10. Phoenix Galaţi                     1/3     5

11. Universitatea CSM Oradea   1/2     4

12. Universitatea Cluj-Napoca    0/4     4

13. BCM Danzio Timisoara       1/2     4

14. Nova Vita Tg. Mureş          0/4     4

 

Duminică se joacă Alexandria – Satu Mare

După victoria lejeră de miercuri seara, alexăndrencele de la CS Baschet Teleorman se pregătesc pentru două jocuri foarte dificile. Duminică, 27 octombrie, de la ora 18.00, la Sala sporturilor din Alexandria, echipa pregătită de Mădălin Piperea va întâlni una din candidatele la un loc în play-off, CS Municipal Satu Mare, jocul respectiv fiind decalat de la programul normal al etapei a 6-a a competiţiei; mai mult, respectivul joc trebuia să se dispute pe 2 noiembrie, la Satu Mare, iar echipele au decis, de comun acord, să joace prima partidă la Alexandria, cu câteva zile mai devreme.

Al doilea joc al alexăndrencelor va fi în cadrul rundei a 5-a şi se va juca luni, 28 octombrie, în deplasare la Târgovişte. Meciul respectiv a fost devansat la cererea gazdelor, care au cerut o zi în plus de pauză după etapa intermediară din această săptămână. Programul complet al etapei a 5-a în LNBF, programată sâmbătă, 26 octombrie, este următorul:

– UVG ICIM Arad – Rapid Bucureşti;

– SCM CSS Craiova – CS Municipal Satu Mare;

– ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – Universitatea Cluj Napoca;

– Nova Vita Târgu Mureş – Phoenix Galaţi;

– BCM Danzio Timişoara – Olimpia CSU Braşov;

– Universitatea Alba Iulia – Universitatea CSM Oradea;

-(28.10, ora 18.00) CS Municipal Târgovişte – CSBT Alexandria.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.