Sport

Baschet juvenil – CSS Alexandria a câştigat categoric primul joc acasă

Campionatul naţional de baschet Under 18 îşi dispută, de două săptămâni, jocurile din faza semifinală a competiţiei la nivel naţional. CSS Alexandria, generaţia 1998, care în acest sezon participă în campionatul Under 18, a obţinut deja două victorii în acest sezon, duminică reuşind să câştige primul joc acasă, contra formaţiei ACS Napoca Baschet Cluj. A fost o partidă dominată categoric de echipa pregătită de Mădălin Piperea, care îm final a obţinut o victorie lejeră, la 32 de puncte diferenţă, în faţa unui adversar care vizează în acest sezon o medalie.

– CSS Alexandria – ACS Napoca Baschet Cluj 81-49.

Următorul joc pentru tinerele baschetbaliste din Alexandria va fi pe 14 februarie, pe terenul echipei Rapid Bucureşti.

 

CSS Alexandria găzduieşte primul turneu U-13

În perioada 30 ianuarie – 1 februarie, competiţia baschetbalistică pentru categoria de vârstă Under 13 programează primul de cele patru turnee ale fazei semifinale. Una din echipele grupa I care au solicitat organizarea unui turneu este CSS Alexandria, deţinătoarea titlului naţional la această categorie de vârstă (jucătoare născute în 2002). Iar FR Baschet a stabilit să acorde primul turneu echipei alexăndrene, care va găzdui competiţia la sfârşitul acestei săptămâni în Sala Polivalentă. Astfel, cele opt echipe ale grupei I (Fr You Cluj-Napoca, Olimpia Bucureşti, CSS CSM Târgovişte, CSS Botoşani, Phoenix LPS Galaţi, CSS Nr 2 Bucureşti, Crişul Oradea, CSS Alexandria) vor juca în sistem fiecare cu fiecare timp de trei zile în Alexandria.

Celălalt turneu din faza semifinală a campionatul Under 13 se va disputa, în aceeaşi perioadă, la Gheorghieni (Harghita). B.Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.