Sport

Baschet feminin, play-off – CS Baschet Alexandria încheie sezonul pe un loc 6 meritat!

arlenFinal de sezon pentru echipa CS Baschet Alexandria, care a reușit să împingă în joc decisiv disputa cu Satu Mare, din play-off, dar n-a reușit să facă încă o surpriză sâmbătă seara. Meciul 3 al disputei dintre cele două echipe n-a mai fost unul la fel de echilibrat ca precedentul, de la Alexandria, iar “vinovată” este echipa din Satu Mare. După câteva minute mai echilibrate, jocul a curs în favoarea sătmărencelor, care au dominat destul de autoritar partida și în final au câștigat la o diferență de 23 de puncte.

Pentru echipa din Alexandria, rămâne perfomanța obținută în acest sezon, în care obiectivul inițial era o clasare modestă, între locurile 9-12, iar accederea  în play-off și chiar clasarea pe locul 6 la final de campionat sunt rezultatele cu care chipa antrenată de Mădălin Piperea se mîndrește. Despre meciul de sâmbătă mai trebuie spus că oboseala și-a pus amprenta asupra sportivelor care au dus greul campionatului la Alexandria, însă americanca Ashley Arlen a reușit, la ultima evoluție în tricoul echipei, o prestație deosebită și a punctat de 24 de ori.

Jocul 3 CSM Satu Mare – CSBT Alexandria 84:61 (17-13, 29-16, 19-16, 19-16). La CSB Alexandria au jucat A. Șipoș (6), R. Alecu (2), S. Arnold (11), V. Rus (10), A. Arlen (24), C. Teodorescu (6), D. Bucică (2), A. Ștefan, A. Chivu; la Satu Mare cele mai bune marcatoare au fost A. Orosz (16), S. Freeman (13), C Whittington (12).

După acest joc CSM Satu Mare se califică în semifinalele Ligii naționale de baschet feminin cu 2-1 (62-51, 57-65, 84-61), iar CS Baschet Teleorman Alexandria se clasează pe locul 6 în actuala ediție de campionat.

 

Cine va rămâne la Alexandria?

 

O întrebare se pune tot mai frecvent în ultima perioadă referitor la soarta echipei CS Baschet Alexandria. Pentru următorul sezon, se pare că vor rămâne cel puțin cinci jucătoare, însă discuțiile nu sunt finalizate cu cele două sportive americane (Shanita Arnold și Ashley Arlen), care au păreri diferite despre continuarea la Alexandria. De asemenea, este de văzut cine va rămâne dintre sportivele de origine română din lot, cele din afara județului.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.