Sport

Baschet, Cupa României – ICIM Arad a câştigat trofeul, CSBT Alexandria termină pe un onorabil loc 4!

Final de sezon în Cupa României la baschet feminin, competiţie care şi-a disputat ultimele jocuri la Târgovişte. CS Baschet Alexandria a pierdut meciul pentru locul 3 în faţa gazdelor de la Municipal Târgovişte, într-o reeditare a finalei din 2009, şi încheie onorabil a doua competiţie valorică din baschetul feminin. Deşi au pierdut la 30 de puncte diferenţă în faţa echipei din Târgovişte, alexăndrencele au arătat că merită fie între primele patru echipe din Cupa României, iar prezenţa celor patru junioare în teren minute bune a arătat că noua generaţie de baschetbaliste din Alexandria este asigurată. “N-am avut multe soluţii pe bancă, astfel că am fost nevoiţi să folosim junioarele şi, după părerea mea, acestea s-au descurcat destul de bine, nu s-au speriat de forţa şi numele adversarelor. Mă bucur că am lăsat o impresie bună, mai ales cât timp am rezistat fizic în teren”, a spus antrenorul Mădălin Piperea, la finalul turneului de la Târgovişte. “Ne-am atins obiectivele în acest an, suntem pe locul 5 în campionat, pe locul 4 în Cupa României, consider că am reuşit un sezon bun!”, a mai spus Piperea.

În finala mare a Cupei României s-au întâlnit echipele UVG ICIM Arad şi ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe, echipe care au oferit o partidă foarte echilibrată, decisă în ultimele minute. Mai determinată şi mai competitivă s-a dovedit echipe pregătită de Jose Miguel Araujo Peres, ICIM Arad reuşind să câştige din nou trofeul Cupei României. Iar arădencele îşi arată încă o dată intenţia pentru obţinerea eventului campionat-cupă în acest sezon.

 

Rezultatele turneului final al Cupei României, ediţia 2014, Târgovişte:

– finala mare (locurile 1/2): ACS Sepsi SIC Sfântu Gheorghe – UVG ICIM Arad 61:67;

– jocul pentru locurile 3/4: CSBT Alexandria – CS Municipal Târgovişte 67:97 (pe sferturi  8-35, 25-19, 13-26, 21-17). Pentru CSBT Alexandria au jucat A. Ştefan (2), S. Arnold (10, A. Chivu (10), T. Principe (20), A. Şipoş (17), R. Alecu (4), A. Podar (4), A. Afumatu, I. Sandu, I. Turcu.

B. Pană

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.