Eveniment

Bărbatul suspectat că și-a sugrumat iubita în data de 13 februarie, rămâne în arest

Pe 13 februarie 2017, la Roșiorii de Vede s-a petrecut o tragedie. O tânără a fost sugrumată de iubitul ei. Burlească Aurel, bărbatul suspectat că și-a legat iubita de mâini şi de picioare și a omorât-o prin strangulare a fost reținut și arestat pentru 30 de zile de la data de 14 februarie 2017 până la data de 16 martie 2017.

Între timp, în primele 24 de ore de la prima decizie de arestare preventivă, inculpatul a depus contestație la Curtea de Apel București privind soluția dată de instanța teleormăneană.

Pe 22.02.2017, Curtea de Apel București a judecat contestația depusă, iar în soluția dată de judecători se arată că instanța “respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de contestatorul-inculpat Burlească Aurel împotriva Încheierii de şedinţă nr. 9 din Camera de Consiliu din data de 14.II.2017 a Judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman – Secţia penală”, acesta rămânând în arest preventiv.

Pe data de 10 martie, judecătorii Tribunalului Teleorman au admis, la propunerea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman, prelungirea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul BURLEASCĂ AUREL pe o perioadă de 30 de zile, de la data de 17.03.2017 şi până la data de 15.04.2017, inclusiv. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.