Eveniment

Bărbatul care și-a ucis nepotul la începutul lunii februarie, arestat pentru 30 de zile

În seara zilei de 1 februarie 2017, în comuna Călinești, un bărbat care locuia în localitate, fără forme legale, în timpul unei petreceri private și-a înjunghiat mortal nepotul.

Potrivit anchetatorilor, în seara zilei de 01.02.2017, în jurul orelor 18.30, în timp ce se afla în incinta dezafectată a Şcolii gimnaziale Copăceanca  din comuna Călineşti, sat Copăceanca, judeţul Teleorman, la o petrecere privată, un bărbat a înjunghiat cu un cuţit o altă persoană, nepot al acestuia din partea surorii lui, producându-i leziuni ce i-au cauzat decesul imediat.

“Procurorul criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman a dispus, la data de 02.02.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de incupatul Armăsaru Stan din municipiul Bucureşti, care locuia fără forme legale în comuna Călineşti, sat Copăceanca, judeţ Teleorman, sub aspectul săvârşirii infracţiuni de “omor”, comisă faţă de nepotul său (fiul surorii sale)”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

La data de 02.02.2017, inculpatul ARMĂSARU STAN a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Teleorman, care a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pe o durată de 30 de zile, de la 3 februarie 2017 la 4 martie 2017. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.