Eveniment

Bărbatul care și-a ucis iubita a fost arestat preventiv

Bărbatul care luni, 13 februarie, și-a ucis iubita prin strangulare, a fost prezentat marți instanței de judecată cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Potrivit Tribunalului Teleorman, instanța a admis propunerea Ministerului Public – Parchetul de pe lângă Tribunalul Teleorman și, potrivit soluției date de judecători, instanța “dispune arestarea preventivă a inculpatului BURLEASCĂ AUREL pe o perioadă de 30 zile, începând cu data de 15.02.2017 şi până la data de 16.03.2017, inclusiv. Dispune emiterea mandatului de arestare preventivă faţă de inculpat”. De altfel, bărbatului i s-a dat dreptul de a contesta decizia instanței, în 48 ore de la pronunţare. Acesta nu a așteptat 48 de ore să conteste soluția, contestația fiind depusă în primele 24 de ore de la pronunțarea instanței.

Bărbatul este suspectat că și-a legat iubita de mâini şi de picioare a  omorât-o prin strangulare, spun anchetatorii. De menționat că bărbatul este recidivist, având o condamnare pentru furt. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.