Eveniment

Bărbatul care a agresat polițistul local din Roșiori de Vede era sub influența drogurilor

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Roșiori de Vede au întocmit dosar penal și efectuează cercetări în cazul unui incident produs la data de 1 septembrie a.c., în jurul orei 9.30, în localitate.

Astfel, oamenii legii au fost sesizați prin apel SNUAU 112 cu privire la faptul că o persoană (conducător auto) ar fi agresat un polițist local, în urma unei discuții contradictorii cu privire la efectuarea unei parcări neregulamentare.

Întrucât persoana în cauză (un bărbat în vârstă de 30 de ani, din municipiul Roșiori de Vede) a continuat să se manifeste agresiv și în prezența polițiștilor, aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. De asemenea, conducătorul auto a fost testat și cu aparatul drug test, rezultatul fiind pozitiv pentru canabis, motiv pentru care a fost condus la o unitate medicală în vederea recoltării de probe biologice.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană aflată sub influența unor substanțe psihoactive, cercetările fiind continuate sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Roșiori de Vede, unitate competentă (și) în a efectua cercetări cu privire la agresiunea produsă asupra polițiștilor locali.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.