Eveniment

Bărbat strivit de o placă de beton, la Spătărei

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Ulmeni, a murit strivit de o placă de beton, în timp ce ajuta la dezmembrarea unei case. Bărbatul era angajatul unei firme de profil, din Alexandria, și a fost surprins de plafonul uneia dintre camere, în timp ce demola o locuință din localitate Spătărei. Tragicul eveniment a avut loc, cu puțin timp în urmă, iar echipajele de salvare sosite a fața locului n-au mai putut face nimic pentru bărbat.

„La sosirea pompierilor militari, victima, un bărbat de aproximativ 40 de ani, a fost găsită sub o placă de beton, inconștientă, în stop cardiorespirator. Pompierii au extras rapid persoana rănită și au predat-o echipajelor medicale sosite la fața locului, care au început imediat manevrele de resuscitare. Din nefericire, acestea nu au avut niciun rezultat, bărbatul fiind declarat decedat”,  a precizat mr. Gelu Dragomir, purtător de cuvânt al ISU Teleorman.

La fața locului au intervenit pompierii militari cu o descarcerare grea, două autospeciale de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD și un echipaj al Serviciului de Ambulanță.

Cazul a fost preluat de polițiști, care vor stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut tragedia.

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.