Eveniment

Bărbat reținut de oamenii legii, după ce a încalcat ordinul de protecție

Un bărbat din Fântânele, împotriva căruia fusese emis un ordin de protecție, a fost reținut, duminică, de oamenii legii, pentru că, deși nu avea voie să se apropie de casa părinților săi, acesta nu numai că s-a înființat la domiciliul acestora, ci i-a și amenințat cu moartea.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Secției nr. 12 Poliție Rurală Zimnicea au dispus, duminică, măsura reținerii în cazul unui bărbat în vârstă de 32 de ani din comuna Fântânele, cercetat sub aspectul comiterii infracțiunilor de nerespectarea măsurilor stabilite prin ordin de protecție în formă continuată și amenințare.

În fapt, în cursul aceleiași zile, deși avea interdicție să se mai aproprie de casa părinților săi pentru șase luni, bărbatul s-a prezentat la domiciliul acestora și i-a amenințat cu moartea, refuzând să mai plece, sub pretextul că nu are unde să locuiască.

Suspectul a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Teleorman, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Zimnicea.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.