Eveniment

Bărbat intoxicat cu fum în urma unui incendiu izbucnit la o locuință din Siliștea

Un bărbat în vârstă de 64 de ani s-a intoxicat cu fum, miercuri noapte, în încercarea de a stinge incendiul ce izbucnise la locuința sa din Siliștea. Bărbatul a fost transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate, iar pompierii militari sosiți la fața locului s-au luptat cu flăcările mai bine de o oră și jumătate.

Potrivit ISU Teleorman, trei echipaje de intervenție din cadrul Detașamentului de Pompieri Videle, împreună cu echipajul Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență din localitatea Siliștea, cu trei autospeciale de lucru cu apă și spumă și o ambulanță SMURD, au intervenit, miercuri noapte, în localitatea Siliștea, pentru stingerea unui incendiu izbucnit la o locuință.

După aproximativ o oră și jumătate, salvatorii au reușit să stingă în totalitate incendiul, în limitele găsite, fiind distruse mai multe bunuri materiale.

Valoarea bunurilor salvate a fost apreciată la suma de 150.000 de lei, iar cea a pagubelor la circa 20.000 de lei.
Proprietarul, în vârstă de 64 de ani, în încercarea de a stinge focul până la sosirea forțelor de intervenție profesioniste, s-a intoxicat cu fum, acesta fiind preluat de echipajul SMURD care, după acordarea primului ajutor, l-a transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate.

Din primele cercetări efectuate pentru stabilirea cauzei probabile de incendiu, a reieșit că focul a izbucnit din cauza efectului termic al sobei, care a aprins materialele textile amplasate în apropiere.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.