Eveniment

Bărbat găsit spânzurat la marginea localității Scrioaștea

Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din Scrioaștea, și-a pus capăt zilelor marți seară, acesta fiind găsit atârnând într-un copac, în stare de inconștiență, la marginea localității. Potrivit unor surse, împotriva bărbatului ar fi fost emis un ordin de protecție, cu doar o zi înainte de a recurge la gestul extrem de a-și curma zilele, după ce acesta și-ar fi agresat soția cu care era în plin proces de divorț.

La fața locului s-au deplasat oamenii legii, iar cazul a fost preluat de procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman.

„La data de 27.10.2020, Poliția Municipiului Roșiori de Vede a fost sesizată cu privire la faptul că o persoană a fost găsită atârnând într-un copac, în stare de inconștiență, la marginea localității Scrioaștea. Polițiștii au identificat persoana decedată, un bărbat în vârstă de 41 de ani, din localitatea Scrioaștea, în prezent efectuându-se cercetări pentru clarificarea situației de fapt și stabilirea împrejurărilor în care a survenit decesul, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Teleorman”, transmite  Poliția Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.