Eveniment

Bărbat din Videle, bănuit de furt calificat, reținut de oamenii legii; alți doi complici s-au sustras cercetărilor

Polițiștii au reținut un bărbat în vârstă de 55 de ani, din Videle, bănuit că ar fi sustras, împreună cu alți doi complici, mai multe bunuri folosite la instalația de alimentare cu apă a comunei Tătărăștii de Jos, respectiv țevi din pvc, capace metalice de canalizare și racorduri.

Potrivit IPJ Teleorman, polițiștii din cadrul Secției nr. 11 Poliție Rurală Gălăteni cercetează un bărbat în vârstă de 55 de ani din orașul Videle, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Oamenii legii susțin că bărbatul, împreună cu alți doi suspecți care în prezent se sustrag cercetărilor, ar fi sustras mai multe bunuri folosite la instalația de alimentare cu apă a comunei Tătărăștii de Jos țevi din pvc, capace metalice de canalizare și racorduri, în noaptea de 5 spre 6 februarie.

Joi, 20 februarie, oamenii legii au efectuat o percheziție domiciliară la adresa unuia dintre suspecți, pe raza orașului Videle, unde au fost identificate mai multe bunuri care fac obiectul cauzei, bunuri care au fost ridicate în vederea cercetărilor.

Față de unul dintre suspecți, bărbat în vârstă de 55 de ani din orașul Videle, a fost luată măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Teleorman și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.