Eveniment

Bărbat din Roșiori, dat dispărut. Poliția cere ajutorul populației pentru găsirea lui

Poliția Teleorman cere ajutorul populației pentru găsirea unui bărbat în vârstă de 44 de ani, din Roșiori de Vede, care a plecat în mod voluntar de la locuința sa din Crângeni, pe 16 iunie, și nu a mai revenit. Potrivit sursei citate, bărbatul are aproximativ 1.75 m înălțime și 55-60 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare, iar persoanele care pot oferi detalii despre acesta sunt rugate să apeleze numărul unic de urgență 112, cea mai apropiată unitate de poliție sau Serviciul Investigații Criminale – Compartimentul Urmăriri la numerele 0247 407 006, 0247 407 000.

„La data de 22 iunie a.c., polițiștii din cadrul Secției nr. 4 Poliție Rurală Roșiori de Vede au fost sesizați cu privire la faptul că numitul SEICU DANIEL, de 44 de ani, din Roșiori de Vede, a plecat voluntar de la locuința sa din comuna Crângeni, la data de 16.06.2021, fără a mai reveni la domiciliu.

SEMNALMENTE: înălțime – 1,70-1,75 m, greutate – 55-60 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, fără semne particulare.

Nu se cunosc date despre vestimentația pe care o purta la momentul plecării de la domiciliu”, transmite Poliția Teleorman.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.