Eveniment

Barbat din Nanov, injunghiat de un consatean in propriul magazin

Un bărbat din Nanov, patron de magazin, a ajuns la spital, cu mai multe plăgi înjunghiate, după ce a refuzat să servească un consătean.

Conflictul dintre cei doi era unul mai vechi, se pare, patronul magazinului spunându-i agresorului să nu mai vină la magazin că nu îi mai vinde nimic.

În seara zilei de miercuri, 6 iunie, bărbatul, care a ieşit în decembrie anul trecut de la închisoare, s-a dus la magazin pus pe scandal. Pentru că nu a fost servit de patron şi pentru că între cei doi existau discuţii mai vechi, acesta a început scandalul, care s-a transformat rapid într-o bătaie în toată regula. Patronul magazinului a ajuns la spital cu mai multe plăgi înjunghiate, iar agresorul s-a ales cu capul spart.

Potrivit comisarului şef Iulian Orbeşteanu, în cauză au fost întocmite două dosare penale, fiecare dintre cei doi bărbaţi depunând plângere împotriva celuilalt. Sursa citată a mai precizat că nu a fost luată măsura reţinerii preventive, cei doi urmând să fie cercetaţi în stare de libertate. (Violeta Mocanu)

 

 

 

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.