Eveniment

Bărbat din Buzescu, reținut după ce a făcut scandal într-un magazin din localitate

Un bărbat din Buzescu a fost reținut de oamenii legii și este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice, după ce joi, 24 septembrie, acesta a făcut scandal în incinta unui magazin din localitate.

Poliția Teleorman transmite că activitatea infracțională reținută în sarcina bărbatului în vârstă de 28 de ani constă în faptul că, la data de 24 septembrie, în jurul orei 19:00, acesta ar fi mers la o societate comercială din localitatea de domiciliu pentru a cumpăra băuturi alcoolice, fără a avea asupra sa bani. Angajata societății a refuzat să îl servească, moment în care bărbatul ar fi devenit agresiv, adresând injurii și lovindu-l pe unul dintre angajați cu pumnul în zona feței. De asemenea, acesta ar fi lovit cu picioarele ușa de acces în magazin, prin faptele sale tulburând ordinea și liniștea publică.

Împotriva bărbatului a fost dispusă măsura reținerii, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Teleorman, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Alexandria.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.