Eveniment

Bărbat din Botoșani, reținut pentru săvârșirea mai multor infracțiuni pe raza municipiului Alexandria

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale – Poliția Municipiului Alexandria au reținut miercuri, 21 august, un bărbat în vârstă de 47 de ani, din Botoșani, într-un dosar penal privind săvârșirea mai multor infracțiuni, fapte comise pe raza municipiului reședință de județ.

 

Potrivit IPJ Teleorman, fiind în continuarea cercetărilor într-un dosar penal la care au fost reunite mai multe cauze privind pe suspect, un bărbat în vârstă de 47 de ani, domiciliat în comuna Stăuceni, județul Botoșani, în urma probatoriului administrat, polițiștii au reținut în sarcina acestuia săvârșirea infracțiunilor de furt, tăinuire, violare de domiciliu și amenințare.

În cauză este vorba, se pare, despre un bărbat care ar fi amenințat cu un cuțit un taximetrist, cu o săptămână în urmă. Mai mult, se pare că suspectul ar fi furat mai multe bunuri din diferite societăți comerciale și, neavând domiciliu în Alexandria, se instalase abuziv într-o proprietate privată de pe raza municipiului.

Faţă de suspect, polițiștii au luat măsura reţinerii pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul I.P.J. Teleorman.

În cursul acestei dimineți, Parchetul de pe lângă Judecătoria Alexandria a dispus ca suspectul să fie cercetat în continuare în stare de libertate, față de acesta luându-se măsura controlului judiciar.

 

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

*

code

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.