Eveniment

Bărbat de 39 de ani, internat cu arsuri de gradul II în urma unui incendiu

incendiu1Un bărbat de 39 de ani din satul Purani, comuna Vităneşti, a fost prins în incendiul care i-a cuprins locuinţa în data de 16 octombrie. Cel mai probabil, omul a adormit cu o ţigară aprinsă în mână, cercetările în acest sens fiind încă în curs, asta pentru că sunt voci care susţin că omul ar fi încercat să îşi dea foc din cauza problemelor cu soţia.

Alarma s-a dat după ora 10.00, potrivit purătorului de cuvânt al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Teleorman, Cristian Popescu, la faţa locului fiind trimis un echipaj de tip C cu medic.

Acesta ne-a precizat că bărbatul a fost găsit cu arsuri de gradul II pe coapsa dreaptă şi pumnul drept, iar salteaua patului unde a fost întins era arsă. Acesta ar fi indiciul potrivit căruia bărbatul era întins pe pat în momentul izbucnirii incendiului. De altfel, victima prezenta o intoxicaţie cu monoxid de carbon şi insuficienţă respiratorie, fiind transportată de urgenţă la spital. În ceea ce priveşte o eventuală tentativă de suicid, nu sunt indicii în acest sens, iar bărbatul nu a confirmat că ar fi vrut să îşi dea foc.

Nu este exclus ca incendiul să se fi produs pe fondul unei crize de epilepsie, bărbatul fiind cunoscut că ar fi suferit de această boală. Astfel, este posibil ca acesta, în timp ce fuma, să fi căzut pe pat în urma unui episod de epilepsie şi salteaua patului să fi luat foc. (C.P.)

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

*

*

code

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.